Adakah anda ingin memulakan dagangan menggunakan akaun Pro atau akaun Raw Spread ?

Apa Itu Akaun Pro ?

Akaun Pro untuk trader pasaran kewangan yang berpengalaman dan profesional. Trader boleh menggunakan pelbagai gaya perdagangan pada akaun Pro. Tambahan lagi, jenis akaun ini dicirikan oleh spread yang sempit atau istilah mudah kecil, leverage yang tinggi, kekurangan komisen dan tiada sekatan pada bilangan pesanan dan volum.

Antara kelebihan akaun Pro ialah pelbagai jenis instrumen dagangan iaitu lebih daripada 50 pasangan mata wang, indeks, logam dan komoditi. Anda boleh menggunakan semua idea perdagangan dalam pelaburan anda.

Apa Itu Akaun Raw Spread ?

Akaun Raw Spread memberi anda peluang untuk merasai dagangan yang dinamik. Trader pasaran yang lebih suka intraday, input dan output yang kerap digabungkan dengan kerja pada jangka masa yang singkat selalunya memilih jenis akaun ini. Ini kerana ia dianggap sebagai yang terbaik untuk scalper. Terdapat komisen untuk transaksi tetapi spread terapung dari 0 pip jauh lebih rendah berbanding dengan akaun lain. Apabila berdagang pada akaun ini, anda akan dapat pelbagai jenis instrumen kewangan.

Justeru, jika anda berminat kami akan menawarkan anda untuk menjadi Pro hanya dengan 50$ sahaja.

Berdagang pada akaun Pro/Raw Spread, anda akan mendapat banyak faedah dan kelebihan iaitu :

  • Spread yang terbaik
  • Pilihan lanjutan instrumen perdagangan termasuk indeks baharu, saham, niaga hadapan dan komoditi