28.5 C
Kuala Lumpur
spot_img

AMarkets terokai peluang tembusi pasaran Malaysia

Date:

Share:

Broker AMarkets mengesahkan kehadirannya didalam pasaran Malaysia dengan penganjuran seminar pertamanya di Malaysia bertempat di Bangi Golf Resort pada 17 disember yang lalu.

Broker antarabangsa yang sudah beroperasi lebih 15 tahun di seluruh dunia itu kini sedang menerokai peluang untuk menjadikan Malaysia sebagai hub utamanya di pasaran asia Pasifik.

Ditubuhkan pada 2007, AMarkets ialah broker dalam talian yang berdaftar di Saint Vincent dan Grenadines yang menyediakan dagangan CFD di pelbagai pasaran melalui platform MetaTrader yang popular kepada pelanggan di seluruh dunia.

Mereka mempunyai jenis akaun yang fleksibel untuk semua jenis strategi perdagangan, termasuk scalping dan perdagangan automatik dengan nasihat pakar.

Kami gembira melihat bagaimana terdapat pelbagai jenis alat dagangan berkuasa yang tersedia secara percuma yang boleh menjadi sangat membantu untuk trader menganalisis pasaran dan mencari peluang dagangan.

Pedagang baharu akan seronok untuk menemui banyak bahan pendidikan bagi membantu mereka mengetahui lebih lanjut tentang pasaran sementara terdapat akaun juga demo percuma untuk melaksanakan apa yang telah mereka pelajari.

Deposit minimum untuk memulakan dagangan di broker ini bukanlah yang paling murah iaitu pada $100 dan kami lebih gembira jika ia dikawal oleh pengawal selia peringkat atasan.

AMarkets menyediakan perkhidmatan pembrokeran di negara-negara CIS, terutamanya Asia. Mereka memberi tumpuan untuk menawarkan perkhidmatan berkualiti tinggi dan sokongan komprehensif kepada pelanggan dan rakan kongsi mereka.

Mereka mempunyai pasukan profesional yang komited untuk mencari penyelesaian perdagangan inovatif terkini dan menggabungkan teknologi baharu. Ini membantu memastikan bahawa AMarkets menawarkan keadaan dagangan yang baik kepada pelanggan mereka dari seluruh dunia.

Kumpulan pakar broker ini turut mengambil bahagian aktif dalam pelbagai persidangan dan acara industri, di mana mereka membincangkan arah aliran dan prospek pasaran kewangan.

Broker ini menggunakan teknologi terkini dan canggih, untuk menyediakan inovasi digabungkan dengan pelaksanaan praktikal. Anda boleh berdagang dengan spread daripada 0.02 pip dan yuran komisen yang sangat berpatutan.

Sebagai alternatif, anda boleh mempunyai spread mark-up tetapi tidak membayar yuran komisen di atas. Kami perhatikan mereka bertindak balas terhadap maklum balas positif dan negatif dalam talian yang menunjukkan bahawa mereka bertanggungjawab kepada pelanggan,memastikan bahawa pelanggan mereka berpuas hati dengan produk dan perkhidmatan yang mereka sediakan, dengan meletakkan kepentingan pelanggan mereka sebagai keutamaan nombor satu.

Langgan Majalah Forex Malaysia

━ more like this

Analisa Teknikal EurJpy 30 Disember 2023

EurJpy di Timeframe Daily.Forecast: Harga ketika ini masih lagi dalam kedudukan Sideways. Harga sepertinya ingin membuat Chart Pattern W shape. Jika ini yang berlaku,...

Analisa Teknikal AudUsd 30 Januari 2023

AudUsd di Timeframe Daily.Forecast: Harga ketika ini masih lagi dalam kedudukan Uptrend. Sepertinya ketika ini, harga akan membuat sesi Retracement dahulu dan mungkin akan...

Analisa Teknikal GbpUsd 30 Januari 2023

GbpUsd Di Timeframe Daily.Forecast: Harga ketika ini masih lagi dalam kedudukan Uptrend. Untuk ketika ini, harga masih gagal untuk break dan close diatas Resistance...

Ringgit melonjak naik tujuh hari berturut-turut

Pada 9 pagi, ringgit meningkat kepada 4.2345/2395 berbanding dolar AS daripada paras penutup 4.2410/2475 pada Jumaat minggu lalu.Ringgit dibuka tinggi pagi ini meneruskan kenaikan...

Perlindungan Data Peribadi Malaysia di tahap 5 terburuk daripada 47 negara

Comparitech, sebuah laman web teknologi British, menerbitkan penilaian perlindungan privasi dan pengawasan negeri di 47 negara untuk mengkaji di mana kerajaan gagal melindungi privasi...
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here