fbpx
23.7 C
Kuala Lumpur
December 6, 2021
Berita Terkini Editor's Picks Penajaan Uncategorized

Fullerton Markets Meraikan Pelancaran Aplikasinya dengan Cabutan Birthday Bonanza

Fullerton Markets mengalu-alukan pengguna aplikasinya yang baru dilancarkan, PipProfit!, dengan sambutan selama sebulan! Dikenali sebagai Birthday Bonanza, promosi ini berlangsung dari 21 Mei hingga 21 Jun 2019 dan memilih satu pemenang bertuah setiap hari bekerja untuk menerima hadiah wang tunai USD100. Penyertaan begitu mudah – anda hanya perlu memuat turun aplikasi kami sama ada di App Store atau Google Play Store dan membuat deposit untuk berpeluang untuk menang. Berita baik? Tiada deposit minimum diperlukan untuk anda layak untuk cabutan bertuah. Berita yang lebih baik? Wang yang tidak dituntut akan terkumpul dan diberikan kepada pemenang yang akan datang – jadi kemungkinan anda boleh memenangi hadiah wang tunai yang lebih besar!

Pemberian harian ini adalah cara kami mengucapkan terima kasih kepada sokongan anda yang berterusan (saat kami berkembang dari web ke aplikasi), dan ia juga merupakan undangan kepada para pedagang dan pelabur untuk meneroka ciri-ciri berguna PipProfit!, mendapatkan kandungan multimedia yang bermutu, mendaftar untuk acara dan menyertai komuniti pengguna yang mempunyai minat yang sama! Ingin mendapatkan berita pasaran dan perdagangan terkini atau mencari cara yang lebih mudah untuk membuat permintaan deposit dan pengeluaran? PipProfit! membolehkan anda melakukan semua ini dan banyak lagi!

Inilah peluang anda untuk menyertai kami di platform digital kami di mana terdapat kandungan, promosi, dan tawaran menarik! Jadilah yang pertama untuk menerima kemas kini Fullerton Markets (termasuk lebih banyak peluang untuk memenangi lebih banyak wang!). Bersedia untuk menikmati kemudahan yang lebih besar dengan semua sumber dagangan anda di hujung jari anda? Muat turun aplikasi kami hari ini dan mulakan perjalanan perdagangan anda di mobile dengan peluang untuk memenangi cabutan bertuah Birthday Bonanza kami! Anda hanya mempunyai sebulan, jadi jangan ketinggalan!

Raikan bulan ini bersama kami dan berpeluang untuk dapatkan hadiah harian wang tunai! Lawati laman Birthday Bonanza kami untuk butiran penuh: https://bit.ly/30CFkCV

Related posts

LAPORAN TERKINI HARI KEDUA BOTT 2019 MINGGU KE-2

NAJMULDIN BIN HAMZAH

HOTEL ISTANA KUALA LUMPUR TUTUP OPERASI

Admin Mfm

MAJALAH FOREX MALAYSIA EDISI KE-109 PERCUMA!

Admin Mfm

Leave a Comment