25.3 C
Kuala Lumpur
spot_img

Maksud Copytrade

Date:

Share:

Copytrade ialah sebuah sistem yang membolehkan anda mengikuti strategi profesional yang dipilih, meniru trader terbaik dan meraih keuntungan yang lumayan. Anda juga boleh buat pilihan sama ada ingin menjadi trader (MANAGER) atau pun FOLLOWER. Jika anda masih baru dalam forex trading atau tidak tahu langsung tentang forex trading atau tidak ada masa untuk bertrading, anda boleh menjadi FOLLOWER. Bila mereka untung, anda pun untung juga!

Anda boleh mula menghasilkan keuntungan walaupun anda tiada pengalaman berdagang dengan hanya meniru pesanan-pesanan trader profesional. Sistem copytrade adalah salah satu cara untuk menjana keuntungan dengan meniru pedagang lain dengan beberapa cara. Sistem ini telah membuktikan keuntungan dalam dagangan matawang berdasarkan prestasi yang ditunjukkan dalam sistem performance UAG mengikut hari, minggu dan keseluruhan.

Charga Akaun Copytrade

Sekiranya anda ingin membuka akaun Follower Copytrade, anda perlu tahu bahawa perkhidmatan ini di kenakan bayaran. Ini kerana sistem ini di organisasikan oleh broker serta broker juga perlu membayar upah kepada leader akaun kerana membenarkan akaun mereka do Copy oleh akaun-akaun lain. kebiasannya bagi setiap Lot trade broker akan mengenakan charge. Contohnya bagi setiap 1 lot trade charge di kenakan sebanyak 8 USD. Charge ini tadi lah yang akan di gunakan untuk membayar upah kepada akaun leader serta upah bagi penggunaan server copytrade.

Kelebihan Copytrade Ialah :

  • Untuk menjana keuntungan yang lebih baik dari Forex dengan membiarkan pakar itu sendiri melakukan dagangan Forex.
  • Mempelbagaikan portfolio pelaburan Forex anda, bukan hanya bergantung pada dagangan yang dilakukan oleh anda sendiri.
  • Mempelajari dan mengetahui rahsia pakar-pakar Forex ini menjana keuntungan dan terbukti dengan cara dan kemahiran mereka tidak hanya menguntungkan mereka tetapi anda juga merasai tempias keuntungan tersebut.
  • Memanfaatkan perkongsian Keuntungan dengan bahagian yang akan diperolehi daripada ciri Auto copy Trade.

Klik di sini untuk info lanjut tentang Copytrade.

Jom Depo Justforex

Baru belajar trade? Tak tahu nak belajar kat mana? Nak tahu lebih banyak pengetahuan dan ilmu tentang trading? Boleh join channel telegram kami di bawah :

https://t.me/belajartradeonlinepercuma

 

Langgan Majalah Forex Malaysia

━ more like this

China memberikan reaksi terhadap penangguhan lawatan Anthony Blinken

China berkata ia menghormati keputusan pentadbiran Biden untuk menangguhkan lawatan Setiausaha Negara Anthony Blinken ke Beijing selepas belon altitud tinggi China dikesan di ruang...

Apakah sebenarnya MyFxBook ni ?

MyFxBook adalah platform online yang memungkinkan pedagang dan pelabur forex untuk memantau dan menganalisis kinerja trading mereka. Ia menyediakan seperangkat alat yang memungkinkan pengguna...

MAJALAH FOREX MALAYSIA EDISI KE 217 SEDIA UNTUK DIMUAT TURUN PERCUMA

Majalah Forex Malaysia kembali lagi minggu ini dengan edisi ke 217.Dapatkan naskah MFM edisi ke 217 ini secara percuma sahaja!.Selamat Maju Jaya kepada semua.Kita...

Gold Price Forecast: XAU/USD could see a bumpy road to recovery toward $1,930 – Confluence Detector

Gold price is licking its wounds amid a broad United States Dollar rebound.Dovish Fed expectations, weak US Treasury bond yields could limit Gold’s downside.Gold...

Fed to deliver 25bp hikes in March and May for a peak funds rate of 5.00-5.25% – Goldman Sachs

The Goldman Sachs Research team said in its client note that it expects the US Federal Reserve (Fed) to hike interest rates by 25 basis points...
spot_img