fbpx
31.8 C
Kuala Lumpur
January 26, 2022
Editor's Picks MENARIK HARI INI! Teknikal

RAMALAN HARGA KRIPTO : SHIBA INU, RIPPLE & CARDANO

Harga Shiba Inu telah bergerak dalam jarak yang ketat selama lebih dari dua minggu. Pergerakan ke samping yang digabungkan dengan penurunan jumlah menunjukkan bahawa SHIB dijadualkan untuk melakukan pergerakan keluar yang besar. Harga Shiba Inu menunjukkan penggabungan yang berpanjangan setelah kemalangan besar yang disebabkan oleh pencipta Ethereum, Vitalik Buterin, setelah dia menarik kecairan SHIB dari Uniswap. Cryptocurrency bertema anjing diniagakan, menunggu pencetus untuk langkah keluar yang besar.

Ramalan Harga 3 Teratas Bitcoin, Ethereum, Ripple: Persediaan XRP untuk rali 40%, ketika pasaran crypto menyatukan

Harga Bitcoin terus melingkar dalam segitiga simetri, dengan puncak corak berkumpul pada 10 Jun. Harga Ethereum ditutup Mei dengan corak doji berkaki panjang yang menandakan keseimbangan antara kekuatan penawaran dan permintaan. Harga XRP membentuk asas pemegang dengan pegangan tinggi, peluang kebarangkalian tinggi kali pertama bagi pelabur.

Harga Cardano untuk mengatasi pasaran yang lain walaupun ADA disatukan

Harga Cardano nampaknya terkandung dalam dua halangan besar. Candlestick harian yang ditutup di atas $ 1.85 boleh menyebabkan kenaikan yang lebih tinggi. Sebaliknya, jatuh di bawah $ 1.40 mungkin menyaksikan ADA jatuh ke $ 0.84. Harga Cardano telah bertahan dalam tempoh penggabungan selama dua minggu tanpa memberikan isyarat yang jelas untuk menuju ke mana seterusnya.- Ramalan dikemaskini pada 3 JUN 2021

Related posts

Analisa Teknikal GbpAud 08 Dis 2021

Zulhilmi Md Diah

ECB MENYASARKAN UNTUK MENGEKALKAN KADAR FAEDAH LEBIH RENDAH-LEBIH LAMA LAGI,KATA AHLI EKONOMI

Admin Mfm

MAJALAH FOREX MALAYSIA EDISI KE-115 SECARA PERCUMA

Admin Mfm

Leave a Comment