25.8 C
Kuala Lumpur
spot_img

REKOD CEMERLANG DI MYFXBOOK MEMBUKA REZEKI PELABURAN

Date:

Share:

Tahukah anda, jika anda pamerkan rekod cemerlang dalam dagangan, anda berpeluang untuk tarik minat pelabur secara automatik?. Jom baca pengalaman trader sepenuh masa ini.


Salam . Just nak sharing .

Mana2 trader yg consistent dalam trading tu boleh buat portfolio di Myfxbook. Disamping kita nk share trading porffolio dkt kita punya potential investor , myfxbook ni ade sediakan system Autotrade di mana dia akan promotekan account kita dan bole di copy oleh follower dari broker2 lain yg ade dlm list Myfxbook.Gambar bawah ni sy punya account sendiri.

Baru je di approve setelah 5 bulan buat portfolio . So far baru seminggu je listing dah 46.6k USD total amount follower (trader oversea suka low drawdown dan gained yg realistic) .Syarat2 nk dpt offer dari Myfxbook

1) Account Real Minimum 1000USD standard . 3-4 bulan history . Drawdown bawah 50%

2) Average position open lebih dari 5 minit.

3) leverage max 1:500

4) x boleh martingale tekniknnti bulan ke 4-5 akan dpt offer dari myfxbook, just apply dan tunggu approval.

Portfolio Account 10k USD pn baru je apply utk listing jugak.

Ni link myfxbook sy :

3,000 USDhttps://www.myfxbook.com/members/deceyven/3000-usd/7333324

10,000 USDhttps://www.myfxbook.com/members/deceyven/10k-usd/7411058

Cara nk linkkan ke myfxbook : https://www.youtube.com/watch?v=lv2kmAjurDg

P/S : Esok saya akan launch copytrade di CDG Global dgn Account Master 1000 USD dan minimum utk follower juga 1000 USD. 20 org terawal yg join , sy akan share apa yg perlu ade sebagai seorang trader utk dptkan trade consistent camni. Drawdown low , dan Gained yg super realistik. No hanky panky , xde zero float , x de Full Margin. NO HOLYGRAIL!! Just a sharing from a Trader to Traders.Contest2 trading pn sy masih join , ade jugak la masuk poster lagi


https://www.facebook.com/aliff.ridzwan

Klik pautan di atas untuk ke facebook milik Aliff Ridzwan.

Berminat untuk tahu lebih lanjut berkenaan pelaburan yang diuruskan oleh Aliff Ridzwan, klik pautan ini: https://wa.link/shnsxe

Langgan Majalah Forex Malaysia

━ more like this

Jerman di ambang kemelesetan apabila ekonomi menyusut; bank pusat mungkin menaikkan kadar faedah ke paras tertinggi 15 tahun minggu ini

KDNK Jerman menyusut sebanyak 0.2% pada Q4 2022, lebih teruk daripada jangkaan, kerana pelabur menjangkakan kos pinjaman akan dinaikkan semula minggu ini.Keluaran dalam negara...

US: GDP surprised to the upside in Q4 – UOB

Senior Economist at UOB Group Alvin Liew reviews the latest US GDP figures during the October-December period.Key Takeaways“The advance estimate of the 4Q 2022...

Analisa Teknikal EurJpy 30 Disember 2023

EurJpy di Timeframe Daily.Forecast: Harga ketika ini masih lagi dalam kedudukan Sideways. Harga sepertinya ingin membuat Chart Pattern W shape. Jika ini yang berlaku,...

Analisa Teknikal AudUsd 30 Januari 2023

AudUsd di Timeframe Daily.Forecast: Harga ketika ini masih lagi dalam kedudukan Uptrend. Sepertinya ketika ini, harga akan membuat sesi Retracement dahulu dan mungkin akan...

Analisa Teknikal GbpUsd 30 Januari 2023

GbpUsd Di Timeframe Daily.Forecast: Harga ketika ini masih lagi dalam kedudukan Uptrend. Untuk ketika ini, harga masih gagal untuk break dan close diatas Resistance...
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here