27.5 C
Kuala Lumpur
spot_img

REKOD CEMERLANG DI MYFXBOOK MEMBUKA REZEKI PELABURAN

Date:

Share:

Tahukah anda, jika anda pamerkan rekod cemerlang dalam dagangan, anda berpeluang untuk tarik minat pelabur secara automatik?. Jom baca pengalaman trader sepenuh masa ini.


Salam . Just nak sharing .

Mana2 trader yg consistent dalam trading tu boleh buat portfolio di Myfxbook. Disamping kita nk share trading porffolio dkt kita punya potential investor , myfxbook ni ade sediakan system Autotrade di mana dia akan promotekan account kita dan bole di copy oleh follower dari broker2 lain yg ade dlm list Myfxbook.Gambar bawah ni sy punya account sendiri.

Baru je di approve setelah 5 bulan buat portfolio . So far baru seminggu je listing dah 46.6k USD total amount follower (trader oversea suka low drawdown dan gained yg realistic) .Syarat2 nk dpt offer dari Myfxbook

1) Account Real Minimum 1000USD standard . 3-4 bulan history . Drawdown bawah 50%

2) Average position open lebih dari 5 minit.

3) leverage max 1:500

4) x boleh martingale tekniknnti bulan ke 4-5 akan dpt offer dari myfxbook, just apply dan tunggu approval.

Portfolio Account 10k USD pn baru je apply utk listing jugak.

Ni link myfxbook sy :

3,000 USDhttps://www.myfxbook.com/members/deceyven/3000-usd/7333324

10,000 USDhttps://www.myfxbook.com/members/deceyven/10k-usd/7411058

Cara nk linkkan ke myfxbook : https://www.youtube.com/watch?v=lv2kmAjurDg

P/S : Esok saya akan launch copytrade di CDG Global dgn Account Master 1000 USD dan minimum utk follower juga 1000 USD. 20 org terawal yg join , sy akan share apa yg perlu ade sebagai seorang trader utk dptkan trade consistent camni. Drawdown low , dan Gained yg super realistik. No hanky panky , xde zero float , x de Full Margin. NO HOLYGRAIL!! Just a sharing from a Trader to Traders.Contest2 trading pn sy masih join , ade jugak la masuk poster lagi


https://www.facebook.com/aliff.ridzwan

Klik pautan di atas untuk ke facebook milik Aliff Ridzwan.

Berminat untuk tahu lebih lanjut berkenaan pelaburan yang diuruskan oleh Aliff Ridzwan, klik pautan ini: https://wa.link/shnsxe

Langgan Majalah Forex Malaysia

━ more like this

Malaysia tidak lagi dalam krisis: Gabenor BNM

Ekonomi Malaysia menyerap kesan kenaikan kadar dasar semalaman (OPR) dengan baik, dan amat jelas negara ini tidak lagi berada dalam krisis, kata Gabenor Bank...

Former Sri Lanka president Gotabaya Rajapaksa turns up in Thailand after Singapore visa expires

The former Sri Lankan president Gotabaya Rajapaksa, who fled overseas to escape protests against his government, arrived in Thailand on Thursday night on a...

Penduduk Malaysia dijangka meningkat 45 Juta pada 2050,beri cabaran dalam isu sekuriti makanan

Penduduk Malaysia diunjurkan meningkat kepada lebih 45 juta menjelang 2050 sekali gus akan meningkatkan permintaan dan penggunaan terhadap makanan dan menimbulkan pelbagai cabaran termasuk...

MAJALAH FOREX MALAYSIA EDISI KE 192 SEDIA UNTUK DIMUAT TURUN PERCUMA

Majalah Forex Malaysia kembali lagi minggu ini dengan edisi ke 192.Dapatkan naskah MFM edisi ke 192 ini secara percuma sahaja!.Selamat Maju Jaya kepada semua.Kita...

Niaga Hadapan Gas Asli: Keuntungan tambahan dalam perancangan

Minat terbuka dalam pasaran niaga hadapan gas asli meningkat sekitar 6.1K kontrak selepas lima penurunan harian berturut-turut pada Khamis, menurut bacaan awal daripada CME...
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here