28.5 C
Kuala Lumpur
spot_img

RUGI MAIN SAHAM, LELAKI BUNUH DIRI

Date:

Share:

China, 24 Mac – Seorang lelaki di China dilaporkan membunuh diri dengan bertindak terjun ke dalam api di sebuah kilang keluli di Inner Mongolia. Punca mangsa bertindak sedemikian dipercayai kerana mengalami kerugian besar dalam pelaburan sahamnya.

Gulf Today melaporkan kelibat mangsa yang dipercayai juga pekerja kilang itu dilihat melalui rakaman CCTV yang berada berhampiran tempat kejadian.

Lelaki tersebut dilihat membuka alatan keselamatan kerja yang dipakainya lalu meletakkannya di atas lantai menurut portal tersebut.

Rakaman CCTV menunjukkan lelaki tersebut teragak-agak selama beberapa minit sebelum terjun ke dalam cairan keluli tersebut.

Setelah disiasat, wakil syarikat tersebut mengesahkan bahawa lelaki tersebut merupakan staf di bahagian pembuatan keluli yang bekerja pada syif malam ketika waktu kejadian.

Pada awalnya, pihak polis mendakwa bahawa kejadian itu mengaitkan dengan pembunuhan namun mereka menyimpulkan ianya adalah kematian bunuh diri.

Laporan polis mendakwa mangsa mengalami kerugian sekitar 60,000 yuan dalam pelaburan saham dan gagal membayar hutang-hutangnya.

Laporan polis mendakwa mangsa telah mengalami kerugian sebanyak 60,000 yuan dalam pelaburan saham dan dia gagal melangsaikan hutang-hutangnya.

Langgan Majalah Forex Malaysia

━ more like this

Analisa Teknikal EurJpy 30 Disember 2023

EurJpy di Timeframe Daily.Forecast: Harga ketika ini masih lagi dalam kedudukan Sideways. Harga sepertinya ingin membuat Chart Pattern W shape. Jika ini yang berlaku,...

Analisa Teknikal AudUsd 30 Januari 2023

AudUsd di Timeframe Daily.Forecast: Harga ketika ini masih lagi dalam kedudukan Uptrend. Sepertinya ketika ini, harga akan membuat sesi Retracement dahulu dan mungkin akan...

Analisa Teknikal GbpUsd 30 Januari 2023

GbpUsd Di Timeframe Daily.Forecast: Harga ketika ini masih lagi dalam kedudukan Uptrend. Untuk ketika ini, harga masih gagal untuk break dan close diatas Resistance...

Ringgit melonjak naik tujuh hari berturut-turut

Pada 9 pagi, ringgit meningkat kepada 4.2345/2395 berbanding dolar AS daripada paras penutup 4.2410/2475 pada Jumaat minggu lalu.Ringgit dibuka tinggi pagi ini meneruskan kenaikan...

Perlindungan Data Peribadi Malaysia di tahap 5 terburuk daripada 47 negara

Comparitech, sebuah laman web teknologi British, menerbitkan penilaian perlindungan privasi dan pengawasan negeri di 47 negara untuk mengkaji di mana kerajaan gagal melindungi privasi...
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here